Menu

ΠΑΟΚ και Χουλτ: Τι ισχύει και τι όχι Featured

ΠΑΟΚ και Χουλτ: Τι ισχύει και τι όχι

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, αυτά που ίσως δεν θα έπρεπε να τα αναφέρουμε καν, αλλά για να είναι πλήρης ο φάκελος... μπήκαν πρώτα – πρώτα. Ο «Δικέφαλος του βορρά» όχι απλά ψάχνει αλλά «καίγεται» να αποκτήσει ποδοσφαιριστή που να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας και τον θέλει... χθες.

Η ανάγκη έχει καταγραφεί από τις αρχές Νοεμβρίου όταν και άρχισε να βγαίνει από το «κάδρο» όχι μόνο ο Ντοριάν Λεβέκ, αλλά και ο Μαρίν Λέοβατς κάτι που σήμαινε πως ο ΠΑΟΚ ήθελε ενδεκαδάτο αριστερό μπακ.

ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ

Με τον ΠΑΟΚ να θέλει αριστερό μπακ και τον Νίκλας Χουλτ να έχει αποφασίσει (λόγω των καταστάσεων που επικρατούν στο τριφύλλι) πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους», οι δυο πλευρές σύντομα επικοινώνησαν προκειμένου η κάθε μια να ανοίξει τα χαρτιά της.

Αυτό που έγινε άμεσα αντιληπτό ήταν πως αφενός ο ΠΑΟΚ ήταν διατεθειμένος να καλύψει τις απαιτήσεις του Χουλτ σε επίπεδο συμβολαίου (σύμφωνα με πληροφορίες αυτές είναι λίγο πάνω από τις 500.000 Ευρώ) και αυτό διότι το συγκεκριμένο είναι το κονδύλι που έχει εγκριθεί για τη θέση του αριστερού μπακ από τους «ασπρόμαυρους», αφετέρου δεν υπήρχε η παραμικρή διάθεση να δοθούν χρήματα στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Η αναζωπύρωση καταγράφηκε την Τετάρτη, λόγω της κίνησης του Χουλτ να φύγει από τον Παναθηναϊκό μέσω προσφυγής και όχι μέσω πώλησης, όπως ο ίδιος διατυμπάνιζε και μάλιστα δημοσίως, ενώ την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ φέρεται να μην έχει ακόμα καταλήξει στον «εκλεκτό».

Αν σε αυτό προσθέσει κανείς και τα δημοσιεύματα που καταγράφηκαν την Τετάρτη και ανέφεραν πως ο Μάρσιο Αζεβέδο, ο 31χρονος Βραζιλιάνος για τον οποίο ο «Δικέφαλος του βορρά» ψάχτηκε, σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του, τότε αυτομάτως ο Χουλτ που θεωρητικά βρισκόταν πίσω από τον Αζεβέδο στην ασπρόμαυρη λίστα, πέρασε μπροστά.

Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΠΑΟΚ

Αυτά, λοιπόν, είναι τα δεδομένα που ισχύουν. Αυτό που δεν ισχύει είναι πως πίσω από τη κίνηση του Χουλτ να καταθέσει την Τετάρτη προσφυγή «κρύβεται» ο ΠΑΟΚ. Και προκύπτει πως δεν ισχύει από διαφορετικές πλευρές. Από την πλευρά του «Δικεφάλου του βορρά» κανείς δεν είπε στη πλευρά Χουλτ «κάνε προσφυγή και έρχεσαι την επόμενη Θεσσαλονίκη» και αυτό διότι δεν είχε παρθεί, μέχρι την Τετάρτη τέτοια απόφαση στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ.

Ο ΧΟΥΛΤ ΤΟΥ 1-1 ΚΑΙ Ο ΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 16-15

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναζητά έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να προσφέρει τα πράγματα που δίνει ο Λέο Μάτος από τα δεξιά. Αν συγκρίνει κανείς τα αγωνιστικά πεπραγμένα Χουλτ και Μάτος τα τελευταία 2,5 χρόνια, θα καταλάβει πως ο Σουηδός δεν μπορεί να σταθεί στο συγκεκριμένο ύψος. Από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι σήμερα ο Χουλτ έχει 63 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ και ο Μάτος έχει 97 συμμετοχές με 16 γκολ και 15 ασίστ...

Στον ΠΑΟΚ δεν λένε πως ο Χουλτ «δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής» αλλά αυτό που ισχύει είναι πως προτεραιότητα είναι να βρεθεί ένας «Μάτος για τα αριστερά» στο μέτρο του δυνατού. Ο Χουλτ έχει την ταχύτητα αλλά του λείπει η ουσία, με βάση τους αριθμούς και αυτός είναι ο λόγος που ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι από εκείνους που ο Χουλτ δεν ήταν σε καμία στιγμή μέχρι τώρα, πρώτη επιλογή.

Η κάθε ομάδα τον Ιανουάριο αναζητά ποδοσφαιριστές έτοιμους με αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια τους, ικανούς να αγωνιστούν από την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους. Αυτά τα κριτήρια, ο Χουλτ τα καλύπτει, όμως δεν έχει τα νούμερα σε προσφορά πάνω από τη μεσαία γραμμή, που θα έκαναν τους ασπρόμαυρους να ρίξουν όλο τους το βάρος στην απόκτησή του. Το να καταλήξει ο ΠΑΟΚ στον Χουλτ σε περίπτωση που ούτε ο ΠΑΟΚ βρει αυτό που ακριβώς ψάχνει, ούτε η πλευρά του Χουλτ πάρει στα χέρια της το συμβόλαιο που θέλει από άλλη ομάδα, είναι πιθανό.

Article Source:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top
Football_888sport betting €